Alle TE Connectivity sine produkter selges med garanti, enten produktgaranti eller systemgaranti. Ved å bruke produkter fra TE sikrer du deg mot å sitte igjen med store tap dersom det skulle oppstå kvalitetsproblemer med det leverte utstyret. I motsetning til mange små aktører i markedet, er TE en av verdens største produsenter av installasjonsmateriell for bredbånd, tele- og data, og har dermed rygg til å tåle en større erstatningsutbetaling.

TrueNet kablingssystem

Kablingssystemet fra TE som baserer seg på produktene fra det som før var ADC Krone heter TrueNet, og er bygget opp på LSA teknologi. Dette er et system som inneholder alle komponenter fra bygningsfordeleren til vegguttaket. Vi kan tilby alle kvaliteter både for kobber og fiber. I tillegg har vi også et bredt utvalg på 19” datarack og veggskap.

TrueNet har 20 års systemgaranti på sitt kablingssystem. Dette vil si at vi garanterer at det fysisk installerte nettverket har samme kvalitet etter 25 år, som den dagen det ble installert. For å få denne garantien, må installatøren bli sertifisert på TrueNet, noe som innebærer et praktisk og teoretisk kurs. Ta kontakt for et sertifiseringskurs, våre salgsingeniører hjelper til og legger alt til rette! - Les mer om garanti. Last ned TE's brosjyre om garantiprogrammet her

Component Complient

Våre produkter er også Component Complient, noe som innebærer at de er kompatible med andre fabrikater som også er dette. For å oppnå Component Complient må man gjennom de strengeste kvalitetsjekker. Dette innebærer blant annet at en uavhengig tredje part når som helst tar stikkprøver direkte fra produksjonslinjene.

Generell garanti

Den generelle produktgarantien er et år.